Tuesday, 10 May 2016

PROMOSI SHAKLEE MAY 2016

Assalamualaikum.

Alhamdulillah. Setelah seminggu blog Super Healthy Vitamin kembali beroperasi setelah kerja-kerja renovation dilaksanakan. Cantik tak? cantik tak? hehe

Rasa nya macam dah terlambat lah untuk saya perkenalkan promosi untuk bulan may. Sebab dah 11hb kan.Should be update sejak 1hb aritu entry tentang promosi ni.

Oh ya! Untuk pengetahuan semua, setiap bulan pihak Shaklee akan memperkenalkan beberapa produk promosi vitamin-vitamin Shaklee tau.Kebanyakkannye 'BUY 7 AT 6' atau pun 'BUY 4 AT 3'. Maksudnya beli 7pcs vitamin pada harga 6pcs je atau beli 4pcs vitamin pada harga 3pcs je. Kan nampak jimat kat situ kan?

Konsep die kan sama macam Beli 6 percuma 1 la kan?Hehehe

Namun begitu, bukan semua vitamin ye ada promosi mcmni setiap bulan. Hanya ada beberapa vitamin sahaja yang dipilih oleh Shaklee untuk promosi bulanan. Sebabtu sebelum hujung bulan kene grab cepat-cepat supaya tak terlepas.

So, untuk bulan May ni saya perkenalkan vitamin promosi bulanan adalah :


  • COLLAGEN POWDER
  • VITALEA FOR CHILDREN
  • ALFALFA COMPLEX


3 vitamin di atas ini la promosi untuk bulan may ini. walaupun anda tak nak beli collagen powder tu banyak-banyak sampai 7pcs, kalau beli 2 pun still dapat less 5% tau. Best kan?

Sekiranya anda berminat untuk dapatkan vitamin di atas dengan harga promosi untuk BULAN MAY 2016 SAHAJA, boleh terus hubungi saya ye:)






No comments:

Post a Comment

 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg