Saturday, 13 August 2016

PROMOSI OGOS 2016

Assalamualaikum.

Lama  pula tak aktif blog ni. Huhuhu.Saya lebih aktif sharing dalam page FB berbanding blog sebulan dua ni. Hari ini barula berkesempatan nak buka blog ni. itu pun sampai lupa dah password blog. Huhuhu.


Ok. Kali ini nk post pasal promosi shaklee untuk bulan Ogos.setiap bulan Shaklee akan buat promosi untuk vitamin2 terpilih dalam banyak2 vitamin yang ada dlm keluarga mereka.hehe

Utk bulan ni ostematrix dan vitalea menjadi pilihan vitamin promo shaklee. Wahh berbaloi2 lah💪💪

Apa yg bestnye ostematrix ngn vitalea children ni sampai dpt promo ni?😍😍😍

=====================================
💜OSTEMATRIX💜

💘sumber kalsium terbaik
💘membantu masalah sembelit dikalangan ibu hamil dan dalam pantang.
💘 sumber alkali yang mampu meneutralkan perut berasid (gastrik)
💘membekalkan magnesium utk masalah migrain.
💘menggalakkan waktu tidur yang berkualiti
💘 mengurangkan sakit2 badan akibat penat bekerja

💜VITALEA FOR CHILDREN💜
💘multivitamin utk tumbesaran anak2.
💘memberi tenaga agar anak lebih fokus
💘meningkatkan imun kanak2 agar tidak mudah dijangkiti penyakit
=====================================

Ostematrix utk dewasa dan warga tua, Vitalea for children untuk kanak2. Complete!



No comments:

Post a Comment

 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg