Wednesday, 4 May 2016

Omega Guard Shaklee: Nyahkan Lemak Degil!

Assalamualaikum.

Hai. Selalu kita dengar yang omega 3 ni sangat bagus untuk perkembangan otak terutamanya untuk bayi dan juga kesihatan jantung.Namun, ramai sebenarnya macam tak perasan bahawasanya kan omega 3 juga berfungsi membantu proses pembakaran lemak?

Berita baik bagi mereka yang mencari-cari supplemen yang mampu membakar lemak-lemak badan yang menyebabkan kegemukan.hihi. Bagaimana omega 3 mampu melakukan proses tersebut?

  • Omega-3 mampu membakar lemak dalam tubuh dengan bertindak balas pada hormon yang dipanggil Leptin. 
  • Leptin meningkatkan kadar metabolisma badan dengan cara meningkatkan pengeluaran thyroid (thyroid adalah untuk regulate metabolisma badan)
  • Leptin akan memberi signal kepada otak untuk mengurangkan selera makan kita dan dengan itu, kita akan makan dengan sedikit. Leptin dapat membantu membakar dan menukarkan lemak kepada tenaga.
  • Jadi dalam masa yang sama, kita boleh maintain dan kurangkan berat badan.


OHHH.patut la boleh kurangkan berat badan dengan makan omega guard shaklee.Shaklee menggunakan kaedah ultratulen bergred farmaseutikal teknologi terkini dalam penghasilan Omega Guard Shaklee.


Testimoni Omega Guard Shaklee untuk PEMBAKAR LEMAK!

Hubungi saya segera untuk konsultasi percuma tentang set mana sesuai untuk anda mengikut keperluan dan keinginan yang anda cari dalam pengambilan supplement shaklee!:)

No comments:

Post a Comment

 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg